Virtual reality

Beleef een unieke virtual reality ervaring waarbij je in een 360 graden wereld allerlei dingen kunt beleven alsof je er echt bent! Stijd bijvoorbeeld in teamverband tegen elkaar en probeer de meeste bommen onschadelijk te maken in de VR escaperoom. Of overwin hoogtevrees door in de virtuele wereld over een plank te lopen vanaf een hoog flatgebouw. Speel het spel fruit ninja zoals nooit tevoren en sta midden in het rondvliegend fruit!

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. De batterij van de VR bril gaat ongeveer twee uur mee. Daarna zal deze weer opgeladen moeten worden. Een oplaadkabel wordt meegeleverd.

Ritchie’s plank

Je stapt de lift in en deze brengt je op 80 verdiepingen hoog. Daar aangekomen zie je een plank die over de rand van een flatgebouw ligt. Durf jij het aan om op de plank te stappen en tot het einde te gaan?

Keep talking and nobody explodes

In ‘keep talking and nobody explodes’ moeten jij en je teamgenoten samenwerken om in 5 minuten een bom onschadelijk te maken. Dit alles in een virtuele omgeving waarbij het lijkt alsof je er echt bent. Een speler krijgt de vr headset op het hoofd en is diegene die als enige het beeld ziet en als bomontmantelaar speelt. De andere spelers moeten (als experts) instructies geven door middel van een papieren bom-handleiding. Er moet dus een goede samenwerking ontstaan waarbij de ontmantelaar moet vertellen wat hij of zij ziet terwijl de experts moeten uitzoeken welke kabel doorgeknipt, knop ingedrukt of combinatie ingevoerd moet worden. 

Fruit ninja 2

Met fruit ninja hak je met zwaarden in je hand diverse soorten fruit, die op je afgevuurd worden, doormidden. Beweeg de zwaarden met behulp van de controllers, precies zoals jij het wilt en scoor zoveel mogelijk punten. Raak geen bommen, want dan duurt het spel korter. Scoor zoveel mogelijk punten door zoveel mogelijk fruit in mootjes te hakken. Gebruik één zwaard als prikker en de ander om in één keer meerdere stukken fruit te snijden.