Klantbeoordelingen

Blijf je sporten?!

Bedankt dat je onlangs voor Sport '96 hebt gekozen. We doen ons best om goede service te leveren en hopen dat je niet teleurgesteld bent. Deel jouw feedback middels een review, hopelijk blijf je sporten ;).

Rating: 4.8571428571429 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
een jaar geleden

Kinderfeestje 10 tellen in de rimboe laten organiseren door Nick. In 1 woord: Fantastisch!
Kinderen hebben genoten en wij ook.

Jessica
een jaar geleden

De jongens hebben een heel leuk kinderfeestje gehad, met een uur Fortnite georganiseerd door Sport ‘96. Heel fijne begeleiding en een prettig contact gehad.

Eline
een jaar geleden

Afgelopen zaterdag hebben onze Jonge mantelzorgers weer genoten van een sportieve activiteit georganiseerd door Nick. Wij blijven ons verbazen, hoe jij Nick, alle namen zo snel uit je hoofd kent! Heel graag tot een volgende keer!

C. Alferink
2 jaar geleden

Voor het kinderfeestje van onze tweeling heeft Nick een onwijs toffe apenkooi verzorgd. Nick is erg enthousiast en zorgt dat ieder kind betrokken is. Wil je een sportieve en gezellige middag dan ben je bij Sport’96 aan het juiste adres.

Eline Heuvel
2 jaar geleden

Nick heeft een ontzettend leuke middag Apenkooi voor onze Jonge mantelzorgers verzorgt. Alle kids gingen met een grote glimlach op hun gezicht weer naar huis!
(p.s. respect Nick hoe snel je alle namen van de kids uit je hoofd hebt geleerd!)

Annemiek
2 jaar geleden

Superleuke sportclinic gehad voor de basisschooljeugd uit Laag Zuthem!

Herman Holtmaat
2 jaar geleden

Archery tag was een leuk spel tijdens de opening van onze dagrecreatieweide.

Monique Rikkerink - Klein Woolthuis
2 jaar geleden

Voor onze zoon (6jr) een kinderfeestje geregeld via Sport `96. Ontzettend leuke middag gehad, kids hebben zich heerlijk vermaakt en apenkooien was een groot succes!

Henri Vos
4 jaar geleden

Nick heeft bij ons de free running lessen gegeven. Een gedreven en enthousiaste vakman, die weet waar hij het over heeft. Is begaan met de leerlingen en zorgt voor een veilig en leuk leer klimaat. De leerlingen leren spelenderwijs en zijn zo enthousiast dat ze meerdere uren achter elkaar door willen gaan met de tricks die Nick ze leert. Zeer tevreden over wat er ontstaat en hoe de lessen verlopen.

Karin
4 jaar geleden

Leuke uitdagende bootcamp voor alle niveaus. Inmiddels sport ik er een jaar met veel plezier. Elke week merk ik weer vooruitgang.