Klantbeoordelingen

Blijf je sporten?!

Bedankt dat je onlangs voor Sport '96 hebt gekozen. We doen ons best om goede service te leveren en hopen dat je niet teleurgesteld bent. Deel jouw feedback middels een review, hopelijk blijf je sporten ;).

Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

C. Alferink
2 maanden geleden

Voor het kinderfeestje van onze tweeling heeft Nick een onwijs toffe apenkooi verzorgd. Nick is erg enthousiast en zorgt dat ieder kind betrokken is. Wil je een sportieve en gezellige middag dan ben je bij Sport’96 aan het juiste adres.

Eline Heuvel
3 maanden geleden

Nick heeft een ontzettend leuke middag Apenkooi voor onze Jonge mantelzorgers verzorgt. Alle kids gingen met een grote glimlach op hun gezicht weer naar huis!
(p.s. respect Nick hoe snel je alle namen van de kids uit je hoofd hebt geleerd!)

Annemiek
4 maanden geleden

Superleuke sportclinic gehad voor de basisschooljeugd uit Laag Zuthem!

Herman Holtmaat
4 maanden geleden

Archery tag was een leuk spel tijdens de opening van onze dagrecreatieweide.

Monique Rikkerink - Klein Woolthuis
5 maanden geleden

Voor onze zoon (6jr) een kinderfeestje geregeld via Sport `96. Ontzettend leuke middag gehad, kids hebben zich heerlijk vermaakt en apenkooien was een groot succes!

Henri Vos
2 jaar geleden

Nick heeft bij ons de free running lessen gegeven. Een gedreven en enthousiaste vakman, die weet waar hij het over heeft. Is begaan met de leerlingen en zorgt voor een veilig en leuk leer klimaat. De leerlingen leren spelenderwijs en zijn zo enthousiast dat ze meerdere uren achter elkaar door willen gaan met de tricks die Nick ze leert. Zeer tevreden over wat er ontstaat en hoe de lessen verlopen.

Karin
2 jaar geleden

Leuke uitdagende bootcamp voor alle niveaus. Inmiddels sport ik er een jaar met veel plezier. Elke week merk ik weer vooruitgang.

Jet
2 jaar geleden

Nick geeft onwijs leuke bootcamps. Laagdrempelig en voor sporters van alle niveaus bij te wonen. Nick zorgt ervoor dat je alles uit jezelf haalt, zodat je aan het eind van de bootcamp een voldaan gevoel hebt!

Isa
2 jaar geleden

Leuke, afwisselende bootcamp! Soms wel een beetje pittig, maar dat hoort erbij ;).

Inge
2 jaar geleden

Leuke, gezellige, maar ook zeker actieve en afwisselende bootcamps. Nick motiveert en stimuleert je om het beste uit jezelf te halen en iedere bootcamp is weer anders. Erg leuk!