Klantbeoordelingen

Blijf je sporten?!

Bedankt dat je onlangs voor Sport '96 hebt gekozen. We doen ons best om goede service te leveren en hopen dat je niet teleurgesteld bent. Deel jouw feedback middels een review, hopelijk blijf je sporten ;).

Rating: 4.8 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Henri Vos
2 jaar geleden

Nick heeft bij ons de free running lessen gegeven. Een gedreven en enthousiaste vakman, die weet waar hij het over heeft. Is begaan met de leerlingen en zorgt voor een veilig en leuk leer klimaat. De leerlingen leren spelenderwijs en zijn zo enthousiast dat ze meerdere uren achter elkaar door willen gaan met de tricks die Nick ze leert. Zeer tevreden over wat er ontstaat en hoe de lessen verlopen.

Karin
2 jaar geleden

Leuke uitdagende bootcamp voor alle niveaus. Inmiddels sport ik er een jaar met veel plezier. Elke week merk ik weer vooruitgang.

Jet
2 jaar geleden

Nick geeft onwijs leuke bootcamps. Laagdrempelig en voor sporters van alle niveaus bij te wonen. Nick zorgt ervoor dat je alles uit jezelf haalt, zodat je aan het eind van de bootcamp een voldaan gevoel hebt!

Isa
2 jaar geleden

Leuke, afwisselende bootcamp! Soms wel een beetje pittig, maar dat hoort erbij ;).

Inge
2 jaar geleden

Leuke, gezellige, maar ook zeker actieve en afwisselende bootcamps. Nick motiveert en stimuleert je om het beste uit jezelf te halen en iedere bootcamp is weer anders. Erg leuk!

Danique
2 jaar geleden

Super leuke, varierende bootcamp! Een fanatieke trainer en een voldaan gevoel na die tijd!

Jessy Kok
2 jaar geleden

Super leuk hoe hij je motiveert tijdens bootcamp, daar krijg je energie van waardoor je door wilt gaan. Het zijn leuke lessen met veel diversiteit. Aanrader!