Kinderfeestjes

Kies voor een uniek en sportief kinderfeestje! Bij Sport '96 bieden wij verschillende kinderfeestjes aan. Zo bieden wij real life fortnite, BMX fietsen, archery tag en nog veel meer aan. 

Kinderfeestjes zijn mogelijk in Heino, Raalte, Zwolle of Nunspeet. Liever op een andere locatie? De kinderfeestjes kunnen in iedere sporthal in Nederland gehouden worden. Ook zijn veel van de activiteiten mogelijk op een outdoor locatie.

Wij bouwen de zaal van tevoren op en bouwen het zelf ook weer af. Dit gaat dus niet ten koste van het kinderfeestje.

 

Extra mogelijkheid zijn de kinderfeestjes inclusief wat drinken en wat lekkers. Op een aantal locaties is het ook mogelijk om na afloop nog te genieten van een frietje of ijsje. Vraag naar de mogelijkheden om jou sportieve kinderfeestje samen te stellen.

 

Cadeautjes tijd

Bij het boeken van een kinderfeestje krijgt de jarige een sportief cadeautje van ons. Met dit cadeau steel je tijdens het sporten de show!

Bij meerdere jarigen is een toeslag van € 10 per extra cadeau van toepassing.

Kinderfeestje in Heino

In sporthal Hoogerheyne kunnen de sportieve kinderfeestjes gevierd worden. Op aanvraag is het ook mogelijk om op de locatie extra arrangementen bij te boeken zoals een patat met snacks of ranja.

Kinderfeestje in Raalte

In samenwerking met Sportbedrijf Raalte is het mogelijk om een kinderfeestje in Raalte te boeken. Naast het aanbod aan kinderfeestjes is het mogelijk om op de locatie in Tijenraan ook extra arrangementen te boeken. 

Toch liever het kinderfeestje zelf begeleiden? Het is ook mogelijk om een pakket te huren! In het pakket zit alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeestje.

Kinderfeestje in Nunspeet

Sport '96 organiseert ook in Nunspeet sportieve kinderfeestjes! In samenwerking met Sportbedrijf Nunspeet is het mogelijk om kinderfeestjes in sportcentrum de Wiltsangh te boeken. Naast de kinderfeestjes kun je op de locatie in de Wiltsangh in Nunspeet ook een extra arrangement boeken in de horeca.