Escape the gym

Beste speurneuzen,

 

Juf Mieke is haar sleutelbos kwijt geraakt tijdens de laatste gymles voor de vakantie. Over 20 minuten gaat de bel, de schoolvakantie kan dan gaan beginnen.

 

Maar juf Mieke laat jullie niet eerder gaan dan wanneer haar sleutelbos gevonden is! Helpen jullie mee zoeken?

 

Juf heeft ontdekt dat Lucas alle sportzalen op slot heeft gedaan zodat wij na de zomervakantie niet meer kunnen sporten. Juf vindt het juist zo leuk en belangrijk om lekker te bewegen. Het is een heel moeilijk slot, zelfs bij Sport ’96 weten ze niet hoe ze het slot moeten openen…

 

De code bestaat uit drie cijfers en ik heb al van alles geprobeerd maar het lukt nog niet. Kun jij mij helpen om erachter te komen wat de code is? Ga na het lezen van deze brief in de ruimte op zoek naar 3 post-its waar aanwijzingen op staan over de cijfers van de code. Door deze drie post-its goed te lezen, kun je erachter komen wat de juiste code is.

 

Zodra je de 3-cijferige code hebt gevonden, kun je mij deze laten weten door de QR code onderaan de brief te scannen. Zorg ervoor dat je de sleutelbos binnen 60 minuten vindt anders kunnen we nooit meer gymmen.

 

Begin nu snel met het zoeken naar de post-its.

 

Succes!

 

Juf Mieke